Verkkosivun tietosuojakäytäntö

Tätä verkkosivua ylläpitää Seravo Oy.

Kunnioitamme verkkosivujemme käyttäjien tietosuojaa ja tiedämme, että kun päätät luovuttaa meille tietoja itsestäsi, luotat meidän käsittelevän tietojasi vastuullisesti. Tämä tietosuojakäytäntö sisältää tärkeää tietoa siitä, kuinka käytämme henkilötietojasi. Jos tahdot tietää, miten käytämme evästeitä, klikkaa tästä.

Mitä tietoja keräämme?

Saatamme ajoittain pyytää sinua luovuttamaan meille henkilötietojasi vapaaehtoisesti. Yleensä näitä tietoja pyydetään, kun kysyt tietoa meistä.

Kun käytät verkkosivustoamme, saatamme kerätä sinusta seuraavia tietoja:

  • Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, yrityksen nimi, työnimike, ikä, yrityksen yhteystiedot (vapaaehtoinen)
  • IP-osoite (tietokoneesi tai muun laitteesi yksilöllinen tunniste).

Miten käytämme tietoja?

Laki velvoittaa meitä antamaan oikeusperusteet tietojen käsittelylle (eli kertomaan sinulle, mihin perustuen meillä on lupa käyttää tietojasi). Käytämme henkilötietojasi seuraavin tavoin:

Miten käytämme henkilötietojasi: Käsittelyn oikeusperusteet:
Tarjotaksemme sinulle tietoja, joita olet pyytänyt (esim. uutiskirjeet, tiedotteet) Suostumus – käytämme henkilötietojasi tähän tarkoitukseen vain, jos olet pyytänyt meitä tekemään niin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa.
Vastataksemme mahdollisiin tiedusteluihisi meihin liittyen  Suostumus – käytämme henkilötietojasi tähän tarkoitukseen vain, jos olet pyytänyt meitä tekemään niin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa.
Tarjotaksemme sinulle parempia tapoja saada tietoa tältä verkkosivulta Oikeutettu etu – käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle ja muille sivumme käyttäjille parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.
Ylläpitääksemme verkkosivustoamme ja analysoidaksemme sen liikennettä Suostumus – käytämme henkilötietojasi tähän tarkoitukseen vain, jos olet hyväksynyt evästeet. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa.  Lue lisää evästeistä täällä

Keräämme tietoa myös käyttämällä evästeitä ja vastaavia tekniikoita. Lisätietoja näiden tietojen käytöstä saat Evästeet-sivultamme.

Luovutammeko tietojasi kolmansille osapuolille?

Pidätämme oikeudet luovuttaa käyttäjätietoja nettisivujen ylläpitämisestä vastaaville palveluntarjoajille sekä Suomen viranomaisille niin vaadittaessa.

Käytämmekö tietojasi markkinointiin?

Tarjoamme sinulle vain tietoja, joita olet pyytänyt sitä verkkosivujemme kautta.

Minne lähetämme tietosi?

Emme lähetä tai jaa tietojasi ilman suostumustasi, paitsi Suomen viranomaisille niin vaadittaessa.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme tietojasi viiden vuoden ajan viimeisimmästä yhteydenotostamme kanssasi.

Miten suojaamme tietojasi?

Varmistamme asianmukaisin toimenpitein, että meille luovuttamasi henkilötiedot pidetään suojassa, oikeellisina ja ajan tasalla ja että niitä säilytetään vain niin kauan, kuin käyttötarkoituksen kannalta on tarpeen.

Oikeutesi

Sinulla on oikeus:

  1. Pyytää meitä toimittamaan kopion tiedoista, joita meillä on sinusta, sekä tarkempaa tietoa siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi;
  2. Pyytää meitä korjaamaan mahdolliset virheet henkilötiedoissasi;
  3. Pyytää meitä esittämään sinulle henkilötietosi selkeässä, yleisesti käytetyssä ja konelukuisessa muodossa, jos käsittelemme tietojasi automaation keinoin ja antamasi hyväksynnän mukaisesti (ks. yllä ”Miten käytämme tietoja?”). Voit myös pyytää meitä luovuttamaan henkilötietosi tässä muodossa kolmannelle osapuolelle, ja jos se on teknisesti mahdollista, teemme sen; sekä
  4. Pyytää meitä poistamaan henkilötietosi tai rajoittamaan tietojen käyttöä (jos esimerkiksi mieltymyksesi muuttuvat tai et halua meidän lähettävän sinulle pyytämääsi tietoa).
  5. Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä siltä osin, kun käsittelymme perustana on oikeutettu etu, jolloin lopetamme tietojen käsittelyn, ellemme voi osoittaa sille pakottavia oikeutettuja perusteita.

Sinulla on myös oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin. Voit milloin tahansa ilmoittaa, jos et halua vastaanottaa suoramarkkinointia, ilmoittamalla asiasta yhteyshenkilöllemme (tiedot alla) tai klikkaamalla suoramarkkinointiviestissä olevaa peruutuslinkkiä. Tämän jälkeen emme enää käsittele henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksessa.

Otathan meihin yhteyttä käyttämällä alla ilmoitettuja yhteystietoja, jos haluat käyttää joitakin edellä kuvatuista oikeuksistasi.

Sinulla on myös oikeus tehdä valitus paikalliselle valvontaviranomaiselle Suomen tietosuojavaltuutetun toimistoon, mikäli et ole tyytyväinen siihen, miten olemme käsitelleet henkilötietojasi.

Näin tavoitat meidät

Jos haluat käyttää oikeuksiasi henkilötietoihisi liittyen tai jos sinulla on jotakin kysyttävää siitä, miten käytämme tietojasi, otathan meihin yhteyttä [sähköpostin osoite tähän] kautta. Vastaamme kyselyihin viiden työpäivän kuluessa.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Tarkistamme tämän tietosuojakäytännön säännöllisesti varmistaaksemme, että se on ajan tasalla henkilötietojesi käyttöön nähden ja noudattaa voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä oman harkintamme mukaan milloin tahansa. Päivitetty tietosuojakäytäntö julkaistaan aina verkkosivuillamme. Suosittelemme, että tarkistat tämän tietosuojakäytännön ajoittain.

FAQ