Minecraft Education Edition -haaste

Rakenna Empatian maailma ja osallistu haasteeseen!

Verkkoympäristöissä muiden käyttäjien tunteiden huomioon ottaminen ei aina ole itsestäänselvyys. Sosiaalisessa mediassa, peleissä ja erilaisissa nettipalveluissa on helppoa kommentoida tavalla, joka loukkaa ja tuntuu toisesta pahalta. Paljon vaikeampaa on asettua toisen asemaan ja kohdella muita niin kuin toivoisit muiden kohtelevan sinua.

Rakenna Minecraft Education Editionilla Empatian Maailma ja osallistu haasteeseen! Maailma voi olla vaikkapa peli tai tietopaketti, miten verkossa toimitaan muut huomioiden. Vain mielikuvitus asettaa rajat! Työn voit tehdä yksin tai ryhmässä.

Minecraftin voi ladata omalle koneelleen osoitteessa aka.ms/download. Ympäristöön kirjaudutaan oppilaitoksen Office365 -tunnuksilla.

PALKINNOT

Projektityöt arvioidaan sen mukaan, miten hyvin ne vastaavat annettuun haasteeseen. Kriteereinä ovat myös ehdotuksen luovuus ja omaperäisyys.

Palkinnot:
1. Minecraft -tapahtuman omassa oppilaitoksessa / kaupungissa
2. Haastattelu ja näkyvyys omalle projektille blogissa
3. Minecraft -aiheista materiaalia (tarroja, kasseja, julisteita)

OHJEET

Projektit tehdään käyttäen Minecraft Education Editionia ja rakentaminen aloitetaan tyhjälle pohjalle.

Jokainen ryhmä voi osallistua vain kerran.

Projektikuvaukset voivat olla videoita tai esityksiä (esimerkiksi Sway, PowerPoint). Niistä tulee ilmetä osallistujien nimet, yhteystiedot (sähköposti) ja oppilaitoksen nimi.

Linkit projektikuvauksiin lähetetään sähköpostilla osoitteeseen info@empatiapakkaus.fi viimeistään 30.4.2020.

Lisätietoja: marianna.halonen@microsoft.com

Lähetä projektisi